ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η Ισπανία και η Σλοβενία ​​αναγνωρίζουν επίσημα την Παλαιστίνη ως ανεξάρτητο κράτος 

«Όχι» στην ένταξη ενός παλαιστινιακού κράτους στον ΟΗΕ ψηφίζουν οι ΗΠΑ

Η Ισπανία και η Σλοβενία ​​αναγνωρίζουν επίσημα την Παλαιστίνη ως ανεξάρτητο κράτος 

Η Ισπανία και η Σλοβενία ​​αναγνωρίζουν επίσημα την Παλαιστίνη ως ανεξάρτητο κράτος. 

«Όχι» των ΗΠΑ για ένταξη της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ

«Όχι» στην ένταξη ενός παλαιστινιακού κράτους στον ΟΗΕ ψηφίζουν οι ΗΠΑ, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του State Department, λίγες ώρες πριν τη σχετική ψηφοφορία.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ήταν σαφές ότι η βιώσιμη ειρήνη στην περιοχή μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μιας λύσης δύο κρατών με εγγυημένη την ασφάλεια του Ισραήλ, δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Βεντάντ Πατέλ.

«Παραμένει η άποψη του υπουργείου ότι ο πιο γρήγορος δρόμος προς τη δημιουργία κράτους για τον παλαιστινιακό λαό είναι μέσω άμεσων διαπραγματεύσεων μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστινιακής Αρχής, με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων εταίρων που συμμερίζονται αυτόν τον στόχο», είπε ο Patel.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρόωρες ενέργειες στη Νέα Υόρκη, ακόμη και με τις καλύτερες προθέσεις, δεν θα επιτύχουν τον στόχο για τον παλαιστινιακό λαό», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.