ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Ουάσινγκτον ανοίγει εκ νέου την πρεσβεία της στο Κίεβο

Μετά από 3 μήνες

Η Ουάσινγκτον ανοίγει εκ νέου την πρεσβεία της στο Κίεβο

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο άνοιξε ξανά σήμερα, έπειτα από τρεις μήνες που παρέμεινε κλειστή λόγω της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

«Αρχίζουμε επίσημα την επαναλειτουργία μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Ντάνιελ Λάνγκενκαμπ στο Reuters λίγο προτού η αμερικανική σημαία υψωθεί πάνω από την πρεσβεία.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ένας μικρός αριθμός διπλωματών θα επιστρέψει αρχικά για να στελεχώσει την αποστολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμερικανοί διπλωμάτες αποχώρησαν από την πρεσβεία της ουκρανικής πρωτεύουσας περίπου δύο εβδομάδες προτού η Ρωσία εξαπολύσει την εισβολή της στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, μεταφέροντας ορισμένες από τις υπηρεσίες της πρεσβείας στη δυτική πόλη Λβιβ, πριν εγκατασταθούν τελικά στη γειτονική Πολωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.