ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: «Καμία πρόοδος» στις συνομιλίες με το Ιράν για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας της Ισλαμικής Δημοκρατίας

Στόχος των συνομιλιών ήταν να αρθεί το αδιέξοδο των επίσημων διαπραγματεύσεων εκ του σύνεγγυς που διεξάγονται στη Βιέννη

ΗΠΑ: «Καμία πρόοδος» στις συνομιλίες με το Ιράν για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας της Ισλαμικής Δημοκρατίας

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εξέφρασε «απογοήτευση» για το αποτέλεσμα των συνομιλιών εκ του σύνεγγυς με το Ιράν από την Τρίτη στη Ντόχα, όπου «δεν έγινε καμία πρόοδος» στην προσπάθεια με σκοπό την επάνοδο όλων των μερών στην πλήρη τήρηση της διεθνούς συμφωνίας του 2015 για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας της Ισλαμικής Δημοκρατίας, επισήμως το Κοινό Ολοκληρωμένο Δράσης (ΚΟΣΔ), διά χειλέων εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι εκ του σύνεγγυς συνομιλίες στη Ντόχα ολοκληρώθηκαν» και «είμαστε απογοητευμένοι που το Ιράν, για ακόμη μια φορά, αρνήθηκε να ανταποκριθεί θετικά στην πρωτοβουλία της ΕΕ και έτσι δεν επιτεύχθηκε καμία πρόοδος», ανέφερε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ. Στόχος των συνομιλιών ήταν να αρθεί το αδιέξοδο των επίσημων διαπραγματεύσεων εκ του σύνεγγυς που διεξάγονται στη Βιέννη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.