ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Ο 81χρονος πρόεδρος της Γερουσίας «πάγωσε» on camera και προκάλεσε ανησυχία

Ο Μιτς ΜακΚόνελ είπε «ωχ» και σταμάτησε να μιλάει για 20 δευτερόλεπτα πριν να αποσυρθεί από συνέντευξη τύπου

ΗΠΑ: Ο 81χρονος πρόεδρος της Γερουσίας «πάγωσε» on camera και προκάλεσε ανησυχία

Αδιαθεσία on camera ένιωσε ο πρόεδρος της Γερουσίας των ΗΠΑ, Μιτς ΜακΚόνελ, ενώ είχε ξεκινήσει συνέντευξη Τύπου.

Στο βίντεο φαίνεται ο ΜακΚόνελ να πλησιάζει το βήμα, να ξεκινά να μιλά για το νομοσχέδιο των δαπανών άμυνας και ξαφνικά να σταματά με ένα επιφώνημα «ωχ».

Για τα επόμενα 20 δευτερόλεπτα ο 81χρονος Ρεπουμπλικανός παρέμεινε «παγωμένος» να κοιτά τις κάμερες χωρίς να λέει τίποτα πριν τελικά οι συνάδελφοί του να αντιληφθούν ότι κάτι δεν πάει καλά και να προστρέξουν προς βοήθειά του.

Δείτε το βίντεο:

Λίγη ώρα αργότερα ο ΜακΚόνελ επέστρεψε στο βήμα και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αρκούμενος μόνο στο ότι αισθάνεται «καλά» μετά την αδιαθεσία που παρουσίασε.

Συνεργάτης του είπε στο Associated Press ότι ένιωσε σαν να λιποθυμά και γι’ αυτό δεν συνέχισε τη συνέντευξη τύπου.

Σημειώνεται ότι τον Μάρτιο ο 81χρονος πολιτικός είχε απουσιάσει για έξι εβδομάδες από τα καθήκοντά μετά από πτώση στην οποία χτύπησε στο κεφάλι του. Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση είχε υποστεί διάσειση και κάταγμα σε ένα πλευρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΜακΚόνελ είχε ασθενήσει με πολιομυελίτιδα ως παιδί και έκτοτε αντιμετωπίζει δυσκολίες στις σκάλες. Πριν από τέσσερα χρόνια είχε πέσει στο σπίτι του στο Κεντάκι με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ώμο και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.