ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας Λ.Όστιν θα εισαχθεί πάλι σε νοσοκομείο μετά την επέμβαση αφαίρεσης καρκίνου του προστάτη

Ο Όστιν πήρε εξιτήριο από το Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ του Μέριλαντ στις 15 Ιανουαρίου

ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας Λ.Όστιν θα εισαχθεί πάλι σε νοσοκομείο μετά την επέμβαση αφαίρεσης καρκίνου του προστάτη

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν θα εισαχθεί σήμερα σε νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις, μετά την πρόσφατη επέμβαση του για καρκίνο του προστάτη.

Ο Όστιν πήρε εξιτήριο από το Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ του Μέριλαντ στις 15 Ιανουαρίου και «συνεχίζει την αποθεραπεία του και αναμένεται ότι θα αναρρώσει πλήρως», πρόσθεσε το υπουργείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 70χρονος υπουργός προκάλεσε σάλο και πολιτική αντιπαράθεση στις αρχές του μήνα, επειδή επί πολλές ημέρες απέκρυπτε ότι είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο την 1η Ιανουαρίου λόγω επιπλοκών μετά τη χειρουργική επέμβαση για καρκίνο του προστάτη στην οποία υποβλήθηκε τον Δεκέμβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.