ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

ΝΥΤ: «Παράσιτο καταβρόχθισε μέρος του εγκεφάλου του υποψήφιου προέδρου Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ»

«Επίθεση και λασπολογία» χαρακτήρισαν την αποκάλυψη οι εκπρόσωποι του Αμερικανού πολιτικού

ΝΥΤ: «Παράσιτο καταβρόχθισε μέρος του εγκεφάλου του υποψήφιου προέδρου Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ»

Ένα παράσιτο κατανάλωσε μέρος του εγκεφάλου του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, ανιψιού του δολοφονηθέντος προέδρου Τζον Κένεντι, ο οποίος είναι υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο στις τρέχουσες προεδρικές εκλογές, προκαλώντας του σοβαρά θέματα υγείας, αποκάλυψε η εφημερίδα New York Times.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, γιος του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κένεντι, θα αντιμετωπίσει τον Νοέμβριο ως ανεξάρτητος τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν και τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 70χρονος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα λόγω της παρουσίας ενός παράσιτου στον εγκέφαλό του.

Η έρευνα της ΝΥΤ βασίζεται μεταξύ άλλων και σε μια κατάθεση του ίδιου, για τo διαζύγιό του από τη δεύτερη σύζυγό του, τη Μαίρη Ρίτσαρντσον Κένεντι.

Στο έγγραφο αυτό, που χρονολογείται από το 2012, ο πολιτικός αναφέρει ότι οι γιατροί διέγνωσαν ότι «ένα σκουλήκι μπήκε στον εγκέφαλό του, κατανάλωσε ένα μέρος και πέθανε».

Αναφέρει επίσης «προφανή γνωστικά προβλήματα» και «απώλεια της μακρόχρονης και βραχύχρονης μνήμης».

Η Μαίρη Ρίτσαρντσον Κένεντι αυτοκτόνησε την ίδια χρονιά, ενώ συνεχιζόταν η διαμάχη για την κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών τους.

Μια εκπρόσωπος του επιβεβαίωσε ότι ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ προσβλήθηκε από ένα παράσιτο κατά τα ταξίδια του στην Αφρική, τη Νότια Αμερική ή την Ασία.

«Το πρόβλημα έχει λυθεί εδώ και πάνω από δέκα χρόνια και σήμερα βρίσκεται σε πολύ καλή σωματική και διανοητική κατάσταση», πρόσθεσε η Στέφανι Σπίαρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ανόητο να αμφισβητείται η κατάσταση της υγείας του κ. Κένεντι, ειδικά αναλογιζόμενοι τους αντιπάλους του», σχολίασε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.