ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία στον καθεδρικό ναό Ντουόμο του Μιλάνου (φωτο-βίντεο) (upd)

Η σορός του πρόκειται να αποτεφρωθεί και να τοποθετηθεί σε μαυσωλείο

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία στον καθεδρικό ναό Ντουόμο του Μιλάνου (φωτο-βίντεο) (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 14:32) Ολοκληρώθηκε η κηδεία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στον καθεδρικό ναό Ντουόμο του Μιλάνου, όπου η σορός του έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 15:00 (τοπική ώρα, ώρα Ελλάδος 16:00). 

Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής, οι περίπου 2.300 άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στον ναό, τον αποχαιρέτησαν χειροκροτώντας το φέρετρο που είχε στολιστεί με άσπρα και κόκκινα τριαντάφυλλα, όπως είχε ο ίδιος ζητήσει.

Παρατεταμένο ήταν το χειροκρότημα των υποστηρικτών του, που είχαν από νωρίς συγκεντρωθεί στην πλατεία του καθεδρικού ναού, πριν το φέρετρο μπει και πάλι στη νεκροφόρα.

Το φέρετρο συνόδευαν τα μέλη της οικογένειάς του, η οποία παρακολούθησαν εμφανώς συγκινημένα τη νεκρώσιμη ακολουθία. Εκεί βρισκόταν η τελευταία σύντροφος του Μπερλουσκόνι, Μάρτα Φασίνα, η πρωτότοκη κόρη του Μαρίνα και τα αδέλφια της Πιερσίλβιο, Λουίτζι, Μπάρμπαρα και Ελεονόρα.

Συντετριμμένος, ο Ιταλός υπουργός εξωτερικών και συντονιστής της Φόρτσα Ιτάλια, Αντόνιο Ταγιάνι, κοντά στην Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι και σε ολόκληρο του υπουργικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με το ANSA, από τους ξένους ηγέτες, στην κηδεία θα παρευρεθούν ο εμίρης του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ, ο πρόεδρος της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, ο πρόεδρος του Ιράκ Αμπντούλ Λατίφ Ρασίντ και ο πρόεδρος του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

berlu_fe

Το φέρετρο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έφτασε στην πλατεία του ναού

Το φέρετρο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έφτασε στην πλατεία του ναού

Καραμπινιέρι απευθύνουν χαιρετισμό, καθώς το φέρετρο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι βγαίνει από τη βίλα

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας Τζούλιο Τρεμόντι

berlusconi_capello

Ο πρώην προπονητής της Μίλαν Φάμπιο Καπέλο φτάνει στον καθεδρικό ναό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.