ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Κοινό μέτωπο» Λ.Τρας – Φ.Κισίντα απέναντι στις κινεζικές προκλήσεις προς την Ταϊβάν

«Οι δύο ηγέτες αποφάσισαν να συνεργαστούν»

«Κοινό μέτωπο» Λ.Τρας – Φ.Κισίντα απέναντι στις κινεζικές προκλήσεις προς την Ταϊβάν

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας, καταδίκασε τις προκλήσεις του Πεκίνου αναφορικά με την Ταϊβάν κατά τη συνάντηση που είχε με τον Ιάπωνα ομόλογό της, Φουμίο Κισίντα, στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Οι δύο ηγέτες αποφάσισαν να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν την στρατηγική απειλή που αντιπροσωπεύει η Κίνα», ανέφερε.

Η Λ.Τρας και ο Φ.Κισίντα συμφώνησαν στη σπουδαιότητα της συνεργασίας μεταξύ δημοκρατιών, συμπεριλαμβανομένης εκείνης στο πλαίσιο διεθνών θεσμών όπως η G7, με σκοπό τον περιορισμό απειλών για την οικονομία και την ασφάλεια από «αυταρχικά καθεστώτα», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, η οποία συνάντησε νωρίτερα στη Νέα Υόρκη τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, σκοπεύει – με αφορμή το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων της – να υποσχεθεί πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια δισεκατομμυρίων λιρών στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.