Ας μας λυπηθεί ο Θεάνθρωπος...

Μ.Πεζεσκιάν: «Η ιρανική αντιπροσωπεία στο Πακιστάν θα υπερασπιστεί γενναία τα συμφέροντά μας»

«Η κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό του λαού»

Μ.Πεζεσκιάν: «Η ιρανική αντιπροσωπεία στο Πακιστάν θα υπερασπιστεί γενναία τα συμφέροντά μας»

Ο πρόεδρος του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν, μέσω ανάρτησής του, αναφερόμενος στις ειρηνευτικές συνομιλίες ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν που λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα στο Πακιστάν, δήλωσε πως «η αντιπροσωπεία μας θα υπερασπιστεί γενναία τα συμφέροντα της χώρας μας».

«Το υψηλόβαθμο ιρανικό συμβούλιο που βρίσκεται στο Πακιστάν είναι πλήρως αφοσιωμένο στην υπεράσπιση των συμφερόντων του Ιράν και, προς αυτή την κατεύθυνση, θα διαπραγματευτεί με θάρρος», έγραψε ο Ιρανός πρόεδρος.

«Σε κάθε περίπτωση, η υπηρεσία μας προς τον λαό δεν θα σταματήσει ούτε στιγμή και, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, η κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό του λαού», πρόσθεσε.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.