ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ. Ζαχάροβα: Διαβολικό σχέδιο της Ουάσιγκτον για την ασφάλεια της Ουκρανίας

«Στόχος να δεσμεύσουν τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Μ. Ζαχάροβα: Διαβολικό σχέδιο της Ουάσιγκτον για την ασφάλεια της Ουκρανίας

Ότι «το ουκρανικό σχέδιο ασφάλειας θέτει τις χώρες της Ε.Ε. ‘σε καθεστώς δουλείας’ και έχει στόχο να διασφαλίσει ότι η οικονομία της Ε.Ε. δεν θα ανακάμψει ποτέ», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το γραφείο του Β. Ζελένσκι ανακοίνωσε στις 13 Σεπτεμβρίου σχέδιο για την εγγύηση της ασφάλειας της Ουκρανίας, σύμφωνα με το οποίο το Κίεβο βλέπει ως εγγυητές τις χώρες της Ε.Ε., τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, την Αυστραλία και την Τουρκία.

Μάλιστα, προτείνεται οι χώρες της Ε.Ε. να παρέχουν σε μόνιμη βάση όπλα στην Ουκρανία και να τη βοηθούν οικονομικά. Σύμφωνα με τη Μαρία Ζαχάροβα, οι προτάσεις προς τις ευρωπαϊκές χώρες που ανακοινώθηκαν στο ουκρανικό σχέδιο είναι ικανές να τις «κάψουν».

«Το να θέσουμε τις δυτικές χώρες υπό πλήρη εξάρτηση, υποχρεώνοντάς τες να συνεχίσουν να παρέχουν τέτοιας κλίμακας βοήθεια προς το καθεστώς του Κιέβου, σημαίνει απλώς ότι θέλουμε να τις καταστρέψουμε. Άλλωστε αυτό προτείνεται σε κράτη που αυτή τη στιγμή σκέπτονται πώς θα επιβιώσουν το χειμώνα. Κι ενώ βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση, τους προτείνουν να μπουν κάτω από αυτόν τον τρομερό ζυγό», δήλωσε η κ. Ζαχάροβα.

Όπως τόνισε η ίδια, πρόκειται για ένα καλά μελετημένο σχέδιο των ΗΠΑ για την αποδυνάμωση των οικονομιών των χωρών της Ε.Ε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου φαίνεται ότι αυτή η ιδέα, αυτές οι λεγόμενες ιδέες της ομάδας εργασίας, έχουν σκοπό να δεσμεύσουν τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε τέτοιο βαθμό, να τους δέσουν τα χέρια με τέτοιο τρόπο, να τις οδηγήσουν σε τέτοια δουλική εξάρτηση, ώστε να μην ανακάμψουν ποτέ και να μην μπορέσουν να επιστρέψουν ποτέ στην καλή οικονομική κατάσταση και στους ρυθμούς ανάπτυξης που είχαν κάποτε. Τις ομαδοποιούν, ώστε να ζουν όλες μαζί πιο φτωχά, να τα βγάζουν πέρα πιο δύσκολα, να κρυώνουν κ.ο.κ. Και τους προτείνουν να εμπλακούν σε όλα αυτά. Τι να πει κάποιος εδώ; Πρόκειται για ένα εντελώς διαβολικό σχέδιο της Ουάσιγκτον», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ζαχάροβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.