Ν.Μεντβέντεφ: «Το Κίεβο κάνει πρόλογο για τον Γ’ ΠΠ – Και το ένα τρίτο των ανθρώπων πέθανε από τρεις συμφορές»

Είναι η τρίτη φορά που ο Ν.Μεντβέντεφ επικαλείται την Αποκάλυψη του Ιωάννη

Ν.Μεντβέντεφ: «Το Κίεβο κάνει πρόλογο για τον Γ’ ΠΠ – Και το ένα τρίτο των ανθρώπων πέθανε από τρεις συμφορές»

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, σχολίασε στο κανάλι του στο Telegram το σχέδιο συμφωνίας για τις εγγυήσεις ασφαλείας των δυτικών χωρών στην Ουκρανία που δημοσιεύθηκε νωρίτερα από το γραφείο του Β.Ζελένσκι.

Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα;

  • Η κατάρρευση της Οικονομίας (31%, 7.442 Votes)
  • Η Τουρκία (9%, 2.191 Votes)
  • Οι παρακρατικές δράσεις (υποκλοπές κλπ.) (6%, 1.342 Votes)
  • Η εγκληματικότητα (3%, 812 Votes)
  • Η διαφθορά (25%, 5.893 Votes)
  • Η παράνομη μετανάστευση (25%, 6.022 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.702

Loading ... Loading ...

Το έγγραφο προκάλεσε την αγανάκτηση του Ν.Μεντβέντεφ, ο οποίος σημείωσε πως «οι αυλικοί του Κιέβου δημιούργησαν ένα σχέδιο», που στην πραγματικότητα αποτελεί «πρόλογο για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, η Δύση δεν θα δώσει καμία «εγγύηση στους Ουκρανούς ναζί», διότι αυτό είναι το ίδιο με την εφαρμογή του άρθρου 5 του Χάρτη Συλλογικής Άμυνας του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο άρθρο ορίζει ότι αν ένα μέλος του ΝΑΤΟ πέσει θύμα ένοπλης επίθεσης, τότε όλα τα άλλα μέλη της Συμμαχίας θα θεωρήσουν αυτή την πράξη βίας ως επίθεση εναντίον όλων των χωρών της και τότε αυτές θα αναλάβουν δράση όπως κρίνουν απαραίτητο.

Ο Ν.Μεντβέντεφ σημείωσε ακόμα ότι αυτή η «υστερική έκκληση» του Κιέβου απευθύνεται σε «δυτικά αφεντικά διαφόρων διαμετρημάτων», προσθέτοντας ότι «αν αυτοί οι ηλίθιοι συνεχίσουν την ανεξέλεγκτη ενίσχυση του καθεστώτος του Κιέβου με τους πιο επικίνδυνους τύπους όπλων, τότε αργά ή γρήγορα η στρατιωτική εκστρατεία θα περάσει σε άλλο επίπεδο».

Επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι σε αυτή την περίπτωση, νέοι συμμετέχοντες θα εμπλακούν στη διαδικασία.

«Και τότε οι δυτικές χώρες δεν θα μπορούν να κάθονται άπραγες», γράφει ο Ν.Μεντβέντεφ, προβλέποντας ότι τότε όλος ο κόσμος – ακόμα και στη Ρωσία – θα βρεθεί αντιμέτωπος με «μεγάλη θλίψη και καταστροφές».

Τέλος, επικαλέστηκε και μια φράση από την Αποκάλυψη του Ιωάννη, λέγοντας πως «σε αυτή την περίπτωση, το ένα τρίτο των ανθρώπων πέθανε από αυτές τις τρεις συμφορές, τη φωτιά, τον καπνό και το θειάφι που βγαίνουν από το στόμα τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι η τρίτη φορά που ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας επικαλείται την Αποκάλυψη του Ιωάννη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.