ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Μεντβέντεφ: «Το Κίεβο βρίσκεται στο δρόμο για να αναγνωρίσει την ήττα του»

«Η ιδέα ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να διαιρεθεί είναι για εσωτερική κατανάλωση και αποτελεί ευσεβή πόθο»

Ν.Μεντβέντεφ: «Το Κίεβο βρίσκεται στο δρόμο για να αναγνωρίσει την ήττα του»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι οι συζητήσεις για ένα «κορεατικό σενάριο» στην Ουκρανία είναι σημάδι ότι το Κίεβο βρίσκεται στο δρόμο για να αναγνωρίσει την πραγματικότητα επί τόπου και να αποδεχτεί τις απώλειές του.

Η ιδέα μιας κορεατικού τύπου διαίρεσης της Ουκρανίας έχει συζητηθεί από νυν και πρώην αξιωματούχους στο Κίεβο, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι αυτό επιδιώκει η Ρωσία.

«Η ιδέα ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να διαιρεθεί όπως έγινε με την Κορέα μετά τον πόλεμο της δεκαετίας του 1950 είναι για εσωτερική κατανάλωση και αποτελεί ευσεβή πόθο».

Τα παραπάνω πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ, επικαλούμενος ανώνυμους «προπαγανδιστές» που διαπραγματεύονται την ιδέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σημειωτέον, τέσταραν με άβολο τρόπο τη δήλωση ότι δεν μπορεί να υπάρξει νίκη και ότι ο διχασμός είναι το καλύτερο σενάριο. Το κορεατικό σενάριο σημαίνει ότι μια μικρότερη, υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ, Ουκρανία θα μπορούσε τελικά να αναπτυχθεί στο επίπεδο της Νότιας Κορέας, ενώ παράλληλα θα διατηρήσει τις αξιώσεις της για να πάρει πίσω κάποια στιγμή τα χαμένα εδάφη», εξήγησε ο Μεντβέντεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.