ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ν.Πελόζι: «Ο Κινέζος πρόεδρος έχει πρόβλημα με την οικονομία γι αυτό συμπεριφέρεται σαν νταής»

Επίθεση στον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ

Ν.Πελόζι: «Ο Κινέζος πρόεδρος έχει πρόβλημα με την οικονομία γι αυτό συμπεριφέρεται σαν νταής»

Επίθεση στον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ εξαπέλυσε σήμερα η πρόεδρος της Αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, χαρακτηρίζοντάς τον «φοβισμένο νταή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχει προβλήματα με την οικονομία του. Συμπεριφέρεται σαν νταής γεμάτος ανασφάλειες», δήλωσε, συγκεκριμένα, η Πελόζι, σε συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Today» του τηλεοπτικού δικτύου NBC, ενώ, αναφερόμενη στην Ταϊβάν, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ τόνισε πως «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην κινέζικη κυβέρνηση να απομονώσει την Ταϊβάν», κάτι που επανέλαβε αρκετές φορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.