
Ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην ερώτηση αν το Κίεβο θα έπρεπε να προετοιμαστεί για τη μείωση της αμερικανικής βοήθειας μετά τις 20 Ιανουαρίου απάντησε «ναι, πιθανότατα, ασφαλώς».
Επανέλαβε, δε, ότι σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στον πόλεμο με τη Ρωσία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η δήλωση αυτή του Τραμπ ακολουθεί μια μόλις ημέρα αφού διέρρευσε πως οι ΗΠΑ ετοιμάζουν ένα νέο πακέτο οπλικών συστημάτων και εξοπλισμού ύψους 988 εκατομμυρίων δολαρίων.
Όπως αποκάλυψε το Reuters ανάμεσα στους εξοπλισμούς συμπεριλαμβάνονται ρουκέτες και μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.