ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Τραμπ: «Παίζει» χωρίς αντίπαλο για την ηγεσία των Ρεπουμπλικάνων σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις

Το ποσοστό του είναι υπερτριπλάσιο από τον δεύτερο διεκδικητή

Ν.Τραμπ: «Παίζει» χωρίς αντίπαλο για την ηγεσία των Ρεπουμπλικάνων σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις

Αδιαφιλονίκητος ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων αποδεικνύεται ο Τραμπ, καθώς το δημοσκοπικό προβάδισμα που έχει στην εσωκομματική διαδικασία για το χρίσμα των προεδρικών εκλογών, διευρύνεται συνεχώς.

Το ποσοστό αποδοχής του Τραμπ ανάμεσα στους Ρεπουμπλικάνους, είναι υπερτριπλάσιο από τον δεύτερο διεκδικητή, τον κυβερνήτη της California, Ντε Σάντις.

Ο Τραμπ λοιπόν φαίνεται σίγουρος διεκδικητής από την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων. Αυτός που πλέον δεν φαίνεται τόσο σίγουρος, είναι ο Τζο Μπάιντεν από την πλευρά των Δημοκρατικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.