ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα γκάφα του Τζο Μπάιντεν: Σε διάρκεια πέντε δευτερολέπτων ξέχασε ότι έκανε χειραψία – Το βίντεο έγινε viral!

Κάποιοι μιλούν για  πνευματική υγεία του Αμερικανού προέδρου

Νέα γκάφα του Τζο Μπάιντεν: Σε διάρκεια πέντε δευτερολέπτων ξέχασε ότι έκανε χειραψία – Το βίντεο έγινε viral!

Σάλο προκαλεί το νέο βίντεο του Τζο Μπάιντεν, που δείχνει να περιμένει μία χειραψία από τον Αμερικανό Γερουσιαστή και ηγέτη της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών Τσακ Σούμερ.

Όλα έγιναν την Τρίτη το πρωί και μέσα σε διάρκεια πέντε δευτερολέπτων, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης. Ο Τσακ Σούμερ ετοιμάζεται να ανέβει στο βήμα για ομιλία. Πριν το πράξει χαιρετά δια χειραψίας τον Τζο Μπάιντεν και στη συνέχεια τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι. Αμέσως μετά παίρνει τη θέση τους.

Ωστόσο κάτι δεν πάει καλά με τον Τ.Μπάιντεν, που με τη στάση του μοιάζει να περιμένει επίσης τη χειραψία. Μάλιστα έχει τεντώσει το χέρι και προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι αν πολλοί το βρήκαν διασκεδαστικό – άλλωστε ο Τζο Μπάιντεν είναι γνωστός για τις γκάφες του- πολλοί διερωτήθηκαν, είτε με γνήσιο ενδιαφέρον ή εκ του πονηρού για την πνευματική διαύγεια του Αμερικανού προέδρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.