ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νίγηρας: Η Ιταλία επιθυμεί διαπραγματεύσεις για την επίλυση της κρίσης

Η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις στην αφρικανική χώρα

Νίγηρας: Η Ιταλία επιθυμεί διαπραγματεύσεις για την επίλυση της κρίσης

Σύσκεψη για τις εξελίξεις στον Νίγηρα πραγματοποιήθηκε στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης Παλάτσο Κίτζι.

Στην σύσκεψη πήραν μέρος η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, ο υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι, ο υπουργός Άμυνας Γκουΐντο Κροζέτο και οι επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοινωθέν της προεδρίας της κυβέρνησης, «η Ιταλία εύχεται να δοθεί λύση στην κρίση, η οποία να βασίζεται στον διάλογο και να συγκροτηθεί κυβέρνηση αναγνωρισμένη από τη διεθνή κοινότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις στην αφρικανική χώρα και ενδιαφέρεται, πρωτίστως, για τους Ιταλούς πολίτες που βρίσκονται στον Νίγηρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.