ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Νίκη Ν.Τραμπ για τα 454 εκατ. δολάρια: Δικαστής συμφώνησε να μειώσει την εγγύηση – Μπλόκαρε η κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων

Π πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει 10 ημέρες για να καταθέσει ένα ομόλογο που θα καλύπτει την εγγύηση

Νίκη Ν.Τραμπ για τα 454 εκατ. δολάρια: Δικαστής συμφώνησε να μειώσει την εγγύηση – Μπλόκαρε η κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων

Δικαστής στη Νέα Υόρκη δέχθηκε το αίτημα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και έκρινε ότι πρέπει να καταβάλει εγγύηση ύψους 175 εκατομμυρίων δολαρίων, αντί για το ποσό των 454 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο είχε προθεσμία να καταθέσει μέχρι σήμερα, Δευτέρα (25/03).

Πρόκειται για μια νίκη για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, που εμποδίζει τις αρχές της πολιτείας της Νέας Υόρκης να αρχίσουν να κατάσχουν τα περιουσιακά του στοιχεία.

“Θα συμμορφωθούμε με την απόφαση του δευτεροβάθμιου τμήματος και θα καταθέσουμε είτε εγγύηση, είτε ισοδύναμες εγγυήσεις, είτε μετρητά” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει 10 ημέρες για να καταθέσει ένα ομόλογο που θα καλύπτει την εγγύηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.