ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

O B.Πούτιν αντάλλαξε δώρα και «εγκάρδιες» επιστολές με τον Σ.Μπερλουσκόνι

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλία είπε πως ήταν ένας από τους πέντε πρώτους πραγματικούς φίλους του Ρώσου προέδρου

O B.Πούτιν αντάλλαξε δώρα και «εγκάρδιες» επιστολές με τον Σ.Μπερλουσκόνι

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι περιέγραψε τον εαυτό του ως έναν από τους «πέντε πραγματικούς φίλους» του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, σύμφωνα με ηχογράφηση που δημοσιεύτηκε σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας μιλούσε σε συνεδρίαση του κόμματός του Forza Italia στο κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης, ανέφερε η La Presse.

Στο ηχητικό απόσπασμα, ο Μπερλουσκόνι λέει ότι ανησυχεί για τη σχέση της Ιταλίας με τη Ρωσία καθώς «οι υπουργοί είπαν ότι βρισκόμαστε ήδη σε πόλεμο μαζί τους επειδή παρέχουμε όπλα και χρηματοδότηση στην Ουκρανία».

Στη συνέχεια ακούστηκε να προσθέτει: «Έχω αναζωπυρώσει λίγο τη σχέση μου με τον Πρόεδρο Πούτιν». «Για τα γενέθλιά μου, μου έστειλε 20 μπουκάλια βότκα και ένα πολύ γλυκό γράμμα», ακούγεται να λέει ο Μπερλουσκόνι στο ηχητικό κλιπ. «Απάντησα με μπουκάλια Lambrusco και ένα εξίσου πολύ γλυκό γράμμα».

Και προσθέτει: «Ήμουν ένας από τους πέντε πρώτους πραγματικούς φίλους του».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπερλουσκόνι αρνήθηκε την υποτιθέμενη αναζωπύρωση των σχέσεων με τον Πούτιν. «Ο Πρόεδρος Μπερλουσκόνι είπε στους βουλευτές μια παλιά ιστορία για ένα επεισόδιο που χρονολογείται πολλά χρόνια πριν», ανέφερε ανακοινωθέν του κόμματος Forza Italia, σύμφωνα με τη la Repubblica.

Πριν από τις ιταλικές εκλογές στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Μπερλουσκόνι υπερασπίστηκε τον Β.Πούτιν, λέγοντας ότι ο Ρώσος ηγέτης ήθελε απλώς να αντικαταστήσει την κυβέρνηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι με «αξιοπρεπείς ανθρώπους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.