ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Λ.Όστιν έπαθε ουρολοίμωξη μετά την χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο του προστάτη

«Αναμένουμε να αναρρώσει πλήρως», συμπληρώνουν οι θεράποντες ιατροί

Ο Λ.Όστιν έπαθε ουρολοίμωξη μετά την χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο του προστάτη

Την 1η Ιανουαρίου εισήχθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed με ουρολοίμωξη, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν,  έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Δεκέμβριο για την αντιμετώπιση καρκίνου του προστάτη.

Αυτό αναφέρει ιατρικό ανακοινωθέν που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Η λοίμωξη αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά και ο Λόιντ Όστιν αναρρώνει, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου. «Αναμένουμε να αναρρώσει πλήρως», συμπληρώνουν οι θεράποντες ιατροί, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος.

«Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο υπουργός Όστιν δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του και δεν του χορηγήθηκε ποτέ γενική αναισθησία», επισημαίνεται.

«Ο καρκίνος του προστάτη εντοπίστηκε νωρίς και η πρόγνωση είναι εξαιρετική», διαβεβαιώνει το Πεντάγωνο σε δελτίο Τύπου.

Ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν δεν είχε ενημερώσει επί μέρες ούτε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σχετικά με την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θεωρείται φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές του 2024, υποστήριξε την Κυριακή ότι ο Λόιντ Όστιν θα πρέπει να αποπεμφθεί για «ανάρμοστη επαγγελματική συμπεριφορά και επικίνδυνη παραμέληση καθηκόντων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, χθες Δευτέρα ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν εξακολουθεί να έχει «απόλυτη εμπιστοσύνη» στον Όστιν και ότι δεν τίθεται ζήτημα απομάκρυνσής του από το υπουργείο Άμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.