ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι ο αμερικανικός λαός αξίζει μάθει την αλήθεια για την εισβολή στο Καπιτώλιο

«Ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια στην ιστορία του έθνους μας»

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι ο αμερικανικός λαός αξίζει μάθει την αλήθεια για την εισβολή στο Καπιτώλιο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αποκάλεσε την επίθεση της 6ης Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο «ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια στην ιστορία του έθνους μας» και δήλωσε ότι είναι σημαντικό ο αμερικανικός λαός να έχει πλήρη αναφορά των γεγονότων στις ακροάσεις που έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα.

«Είναι σημαντικό ο αμερικανικός λαός να καταλάβει ότι μερικές δυνάμεις που οδήγησαν στην έφοδο στο Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου δουλεύουν ακόμη σήμερα», δήλωσε την Παρασκευή ο Μπάιντεν από το Λος Άντζελες όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο της Αμερικής.

«Πρόκειται για τη δημοκρατία μας. Πρέπει να προστατεύσουμε τη δημοκρατία μας», τόνισε.
«Πρέπει να παραδεχθώ ότι δεν πίστευα ότι θα ήταν μια τόσο άμεση πρόκληση», δήλωσε ακόμη, εκτιμώντας ότι «η μάχη για την ψυχή της Αμερικής απέχει πολύ από το να κερδηθεί».

«Μπορούμε να ενωθούμε, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι, για να αμυνθούμε απέναντι σε όποιον βάλει ένα μαχαίρι στο λαιμό της δημοκρατίας μας», πρόσθεσε.

Κοινοβουλευτική επιτροπή έρευνας, που επικρίθηκε από την ευρεία πλειοψηφία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, δημοσιοποίησε το βράδυ της Πέμπτης τα πρώτα πορίσματά της, σε μια ακρόαση που μεταδόθηκε απευθείας από πολλά τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά όχι από το φίλα προσκείμενο στον Τραμπ Fox News.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζ.Μπάιντεν δήλωσε ότι δεν πρόλαβε να δει την πρώτη ακρόαση στο Κογκρέσο για τις επιθέσεις την Πέμπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.