ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Οι Αμερικανοί λένε πως ο Μπιν Σαλμάν χλευάζει τον Τ.Μπάιντεν – Το Ριάντ το διαψεύδει

Βλέπουν «φαντάσματα» στην Αμερική;

Οι Αμερικανοί λένε πως ο Μπιν Σαλμάν χλευάζει τον Τ.Μπάιντεν – Το Ριάντ το διαψεύδει

Η Wall Street Journal σε ένα μακροσκελές της άρθρο, που δημοσιεύτηκε χθες Τρίτη (25/10), υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας διάδοχος του σαουδαραβικού θρόνου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν απολαμβάνει να χλευάζει με τους συμβούλους του τον Τζο Μπάιντεν για «τις γκάφες και τη μειωμένη πνευματική του οξυδέρκεια».

ΑΟ 37χρονος Μπιν Σαλμάν, φέρεται να είπε, σύμφωνα πάντα με τους Αμερικανούς, ότι από καιρό δεν έτρεφε εκτίμηση για τον Μπάιντεν, από τότε δηλαδή που ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν αντιπρόεδρος επί Μπαράκ Ομπάμα κι ότι προτιμούσε να συνεργάζεται με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Σαουδική Αραβία, πάντως, έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα της WSJ ότι ο Μπιν Σαλμάν χλευάζει τον Μπάιντεν στις κατ’ ιδίαν επαφές του με τους συμβούλους του.
«Οι ηγέτες του βασιλείου ανέκαθεν έτρεφαν σεβασμό στους προέδρους των ΗΠΑ. Πιστεύουμε βαθιά στη σημασία μιας σχέσης που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό», δήλωσε ο Σαουδάραβας υπουργός Εξωτερικών, πρίγκιπας Φαϊζάλ Μπιν Φαρχάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι απολύτως ψευδείς», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.