ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όλαφ Σολτς: «Είναι απολύτως απαραίτητο να μιλήσουμε με τον Β.Πούτιν»

Θα έλεγε στον Β.Πούτιν ότι κάνει λάθος «αν πιστεύει ότι θα ληστέψει κάποια τμήματα γης και μετά όλα θα επιστρέψουν στην κανονικότητα»

Όλαφ Σολτς: «Είναι απολύτως απαραίτητο να μιλήσουμε με τον Β.Πούτιν»

Σε συνέντευξή του στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa, ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι επαφές με τη Μόσχα θα πρέπει να επαναληφθούν.

«Είναι απολύτως απαραίτητο να μιλήσουμε με τον Β.Πούτιν και θα συνεχίσω να το κάνω, όπως θα κάνει και ο Γάλλος πρόεδρος», τόνισε ο О.Σολτς.

Οι δηλώσεις του Σολτς έγιναν την επομένη μετά την επιστροφή του από το Κίεβο, την ουκρανική πρωτεύουσα την οποία επισκέφθηκε μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι και τον Ρουμάνο πρόεδρο Κλάους Γιοχάνις.

«Όταν μιλάω στον Πούτιν, λέω, για παράδειγμα, τα ίδια πράγματα που λέω και σε σας», τόνισε ο Γερμανός καγκελάριος, λέγοντας ότι είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι η Ρωσία δεν υπαγορεύει τους όρους ειρήνης με την Ουκρανία.

Ο Σολτς είπε ότι θα έλεγε στον Πούτιν ότι κάνει λάθος «αν πραγματικά πιστεύει ότι θα ληστέψει κάποια τμήματα γης και μετά θα ελπίζει ότι οι καιροί θα αλλάξουν και όλα θα επιστρέψουν στην κανονικότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.