
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ φτάνει σήμερα (11/4/2026) στην Κίνα.
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, πραγματοποιεί σήμερα επίσημη επίσκεψη στην Κίνα, σε μια χρονική συγκυρία με έντονο γεωπολιτικό ενδιαφέρον.
Η άφιξή του έρχεται λίγο μετά τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διακόψει πλήρως τις εμπορικές σχέσεις με την Ισπανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση αυτή σχετίζεται με τη στάση της Μαδρίτης να μην στηρίξει το Ισραήλ.
BREAKING: Spanish Prime Minister Pedro Sanchez arrives in China today just after Trump announcement that he will cut off all trade with Spain for refusing to support Israel pic.twitter.com/qjmmxEA2hK
— Mega Geopolitics (@MegaGeopolitics) April 11, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.