ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Σάντσεθ για το φιλί του «γύπα» προέδρου της ισπανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου: «Οι συγγνώμες δεν είναι αρκετές»

«Ο Λ.Ρουμπιάλες πρέπει να ξεκαθαρίσει τι είδαμε»

Π.Σάντσεθ για το φιλί του «γύπα» προέδρου της ισπανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου: «Οι συγγνώμες δεν είναι αρκετές»

Το πολυσυζητημένο φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο έφτασε μέχρι και τον πρωθυπουργό της Ισπανίας.

Η Εθνική ομάδα γυναικών της Ισπανίας κέρδισε την Κυριακή το Μουντιάλ και κατά την διάρκεια της απονομής των μεταλλίων ο πρόεδρος της ομοσπονδίας φίλησε στο στόμα την διεθνή παίκτρια.

Ο πρόεδρος μια ημέρα μετά ζήτησε συγγνώμη και τόνισε ότι «φούσκωσαν» το θέμα και η παίκτρια δήλωσε φυσικά ότι δεν της άρεσε αυτό που έγινε. Στο βάθρο και πολύ κοντά στον πρόεδρο την ώρα του περιστατικού ήταν και η Βασίλισσα Λετίσια αλλά το θέμα σχολίασε ο Πέδρο Σάντσεθ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός καταδίκασε την συμπεριφορά του προέδρου της ομοσπονδίας και σημείωσε: «Οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας έχουν κάνει τα πάντα για να κερδίσουν, αλλά είναι αλήθεια ότι υπήρξαν κάποιες απαράδεκτες συμπεριφορές που δείχνουν ότι στη χώρα μας υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για ισότητα, σεβασμό και εξίσωση των δικαιωμάτων των γυναικών. Οι συγγνώμες δεν είναι αρκετές, ούτε επαρκείς. Ο κ. Ρουμπιάλες πρέπει να ξεκαθαρίσει τι είδαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.