ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Σάντσεθ: «Η σχέση της Ευρώπης με την Κίνα δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζεται από συγκρούσεις»

«Η Κίνα και η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορούν να ανταγωνίζονται σε ορισμένα πεδία και να συνεργάζονται σε άλλα» είπε

Π.Σάντσεθ: «Η σχέση της Ευρώπης με την Κίνα δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζεται από συγκρούσεις»

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος εκφράστηκε στο βήμα του διεθνούς φόρουμ της Μποάο, στη νησιωτική επαρχία Χαϊνάν της νότιας Κίνας, τόνισε ότι «οι σχέσεις ανάμεσα στην Ευρώπη και την Κίνα, και κατ’ επέκταση οι σχέσεις ανάμεσα στην Ισπανία και την Κίνα, δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζονται από συγκρούσεις».

«Η Κίνα και η Ευρωπαϊκή Ένωση, τόσο ως μεγάλες αγορές όσο και ως γεωπολιτικές οντότητες, μπορούν να ανταγωνίζονται σε ορισμένα πεδία και να συνεργάζονται σε άλλα», εκτίμησε ο κ. Σάντσεθ.

Λι Τσιανγκ: Πρέπει να αποφευχθούν οι ένοπλες συρράξεις και το χάος στην Ασία

«Δεν πρέπει να ξεσπάσουν ένοπλες συρράξεις και να επικρατήσει χάος στην Ασία, διότι σε αυτή την περίπτωση θα χάνονταν οι ευκαιρίες που διανοίγονται για το μέλλον της περιφέρειας», προειδοποίησε σήμερα ο κινέζος πρωθυπουργός Λι Τσιανγκ από το βήμα του διεθνούς φόρουμ της Μποάο, στην επαρχία Χαϊνάν της Κίνας.

«Στον αβέβαιο σημερινό κόσμο, το βέβαιο είναι πως η Κίνα αποτελεί «άγκυρα» για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια», διαβεβαίωσε ο κ. Λι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.