ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρ.Κένεντι Τζούνιορ: «Η κυβέρνηση Μπάιντεν καθοδηγεί κυβερνήσεις στην καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών»!

Συγκλονιστική ομιλία του προεδρικού υποψήφιου των Δημοκρατικών - Θύμισε τον δολοφονημένο πατέρα του

Ρ.Κένεντι Τζούνιορ: «Η κυβέρνηση Μπάιντεν καθοδηγεί κυβερνήσεις στην καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών»!

Σε μία συγκλονιστική ομιλία που έκανε πριν λίγες ημέρες κατά την διάρκεια εκδήλωσης του «Bitcoin Magazine», ο προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών (για πολλούς ο «Τραμπ» των Δημοκρατικών), Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν ότι καθοδηγεί «τις φιλελεύθερες δημοκρατίες του κόσμου στην καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών»!

Κατηγόρησε την κυβέρνηση Μπάιντεν ότι έχει μετατρέψει τις ΗΠΑ σε χώρα δουλοπάροικων και ότι λιμοκτονεί όποιον είναι ανυπάκουος στις εντολές της.

Στην ομιλία του προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στα πλήθη και θύμισε πάρα πολύ τον δολοφονημένο πατέρα του Ρόμπερτ Κένεντι Σένιορ.

Πολλοί στο Δημοκρατικό Κόμμα θεωρούν τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ως την ελπίδα της παράταξης για να ξαναβρεί τον χαμένο της χαρακτήρα.

«Μια κυβέρνηση που έχει εξουσία να λιμοκτονεί τους πολίτες της όταν είναι ανυπάκουοι, αναπόφευκτα θα μετατρέψει ολόκληρη την χώρα μας σε δουλοπάροικους.

Είναι η φιλοδοξία κάθε ολοκληρωτικού καθεστώτος, να ασκήσει πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Ζούμε τώρα σε μια εποχή όπου, η τεχνολογία έχει επεκτείνει επικίνδυνα τις δυνατότητες των κυβερνήσεων και των εταιρειών να  ελέγχουν την ζωή μας. Απόμακρες, απρόσωπες πολυεθνικές και αυταρχικές τεχνολογίες, έχουν σφετεριστεί τις σφαίρες  της ανθρώπινης δραστηριότητας που κάποτε ήταν ιδιωτικές!

Παρακολουθούν κάθε μας κίνηση, τις επικοινωνίες και κάθε μας συναλλαγή. Και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούν για να μας παρακολουθούν, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι φιλελεύθερες δημοκρατίες σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούν αυτή την κρίση ως δικαιολογία, για να καταπατήσουν το κεντρικό συνταγματικό δικαίωμα και τις ελευθερίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.