ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρ.Κένεντι Τζούνιορ: «Σκοτώνονται 8 Ουκρανοί για κάθε Ρώσο – Πεθαίνουν ως πιόνια για χάρη μας»

«Συνολικά το Κίεβο έχει χάσει 300.000 στρατιώτες - Όλα γίνονται για να ανατραπεί ο Πούτιν και να γίνει η Ρωσία αδύναμη»

Ρ.Κένεντι Τζούνιορ: «Σκοτώνονται 8 Ουκρανοί για κάθε Ρώσο – Πεθαίνουν ως πιόνια για χάρη μας»

«Oι Ουκρανοί έχουν υποστεί τρομακτικές απώλειες, σε αναλογία 8 προς 1 έναντι των Ρώσων, για χάρη ενός πολέμου αντιπροσώπων της Ουάσινγκτον εναντίον της Μόσχας», είπε ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, ο οποίος έχει αμφισβητήσει τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για την προεδρική υποψηφιότητα των Δημοκρατικών στις εκλογές του 2024.

«Σκοτώνουμε πολλούς Ουκρανούς ως πιόνια σε έναν πόλεμο αντιπροσώπων μεταξύ δύο μεγάλων δυνάμεων», είπε ο Κένεντι στο Fox News.

«Κανείς δεν μιλάει για αυτό. Υπάρχουν 14.000 Ουκρανοί πολίτες που έχασαν τη ζωή τους, αλλά και 300.000 στρατιώτες.

Οι Ρώσοι σκοτώνουν Ουκρανούς σε αναλογία 7:1 και 8:1. Δεν μπορούν να το υποστηρίξουν αυτό. Αυτό που μας λένε για αυτόν τον πόλεμο δεν είναι αλήθεια».

Ο Κένεντι δεν ανέφερε πηγή για τους αριθμούς των θυμάτων του. Ωστόσο, είπε όμως ότι ο γιος του Κόνορ Κένεντι είχε πολεμήσει στην Ουκρανία ως πολυβολητής στις ειδικές δυνάμεις και συμμετείχε στην ουκρανική επίθεση στο Χάρκοβο πέρυσι.

Πολλοί λίγοι γνώριζαν ότι ο 28χρονος γιος του υποψήφιου για το χρίσμα των Δημοκρατικών είχε μεταβεί στην Ουκρανία για να πολεμήσει κατά των Ρώσων αλλά το αποκάλυψε ο ίδιος με αναρτήσεις του στο Instagram.

Ο RFK Jr. είναι ανιψιός του 35ου προέδρου, John F. Kennedy, και γιος του Robert Kennedy, γενικού εισαγγελέα του JFK, ο οποίος έγινε γερουσιαστής.

Και τα δύο αδέρφια δολοφονήθηκαν – ο JFK το 1963 και ο RFK το 1968 κατά τις προκριματικές εκλογές.

Μετά από μια μακρά καριέρα ως δικηγόρος, περιβαλλοντολόγος και συνήγορος υγείας, ο RFK Jr. ανακοίνωσε την προεδρική του υποψηφιότητα πριν είκοσι ημέρες σε μια τρίωρη ομιλία στη Βοστώνη.

Κατά τη διάρκεια της κατήγγειλε τα τρισεκατομμύρια δολάρια που δαπανώνται σε ξένους πολέμους, και τότε κάποιος προσπάθησε να διακόψει την ομιλία θέτοντας σε εφαρμογή τον συναγερμό πυρκαγιάς στον χώρο ομιλίας.

Ο Κένεντι επανέλαβε ότι οι ΗΠΑ τροφοδοτούν τον πληθωρισμό τυπώνοντας χρήματα, ώστε να μπορούν να στείλουν 130 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία, ενώ «έχουμε το 57% των Αμερικανών πολιτών [που] δεν θα μπορούσαν να βάλουν τα χέρια τους σε 1.000 δολάρια αν είχαν έκτακτη ανάγκη».

Ενώ επαίνεσε τη γενναιότητα και το θάρρος των Ουκρανών, ο Κένεντι αναρωτήθηκε αν οι ΗΠΑ εμπλέκονται στη σύγκρουση για τους σωστούς λόγους. Ανέφερε αρκετούς μελετητές εξωτερικής πολιτικής που λένε ότι η Δύση έχει δημιουργήσει έναν γεωπολιτικό εφιάλτη οδηγώντας τη Ρωσία πιο κοντά στην Κίνα.

Mιλώντας και στο Vigilant Fox πρόσθεσε ότι όλα αυτά συμβαίνουν για να ανατραπεί ο Β.Πούτιν και να χάσει η Ρωσία την στρατιωτική και οικονομική της ισχύ.

«Ας είμαστε ειλικρινείς! Αυτός είναι ένας πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας, για γεωπολιτικούς λόγους! Πρόκειται για γεωπολιτικές μηχανορραφίες που συνεχίζονται από το 2014 με τις υπηρεσίες πληροφοριών και τους νεοσυντηρητικούς (των ΗΠΑ).

Ουσιαστικά θυσιάζουν τον “ανθό” της Ουκρανικής νεολαίας σε ένα σφαγείο θανάτου και καταστροφής για την γεωπολιτική φιλοδοξία των νεοσυντηρητικών (σ.σ. διεθνιστές) παρασκηνιακά.

Για την καθαίρεση, την αλλαγή καθεστώτος του Βλαντιμίρ Πούτιν και την εξουθένωση του Ρωσικού στρατού, ώστε να μην μπορεί να πολεμήσει πουθενά αλλού στον κόσμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.