ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρ.Σούνακ: «Η μάχη του πληθωρισμού θα απαιτήσει δημοσιονομική πειθαρχία»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο πληθωρισμός θα μειωθεί αυτή τη χρονιά

Ρ.Σούνακ: «Η μάχη του πληθωρισμού θα απαιτήσει δημοσιονομική πειθαρχία»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ δήλωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο πληθωρισμός θα μειωθεί αυτή τη χρονιά και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι πειθαρχημένη για να διασφαλίσει την πτωτική πορεία του.

«Πρέπει να συνεχίσεις να είσαι (δημοσιονομικά) πειθαρχημένος και να λάβεις τις σωστές και υπεύθυνες αποφάσεις, ώστε να μειώσεις τον πληθωρισμό», δήλωσε ο Σούνακ στη διάρκεια μιας συνέντευξης του στην τηλεόραση του BBC.

«Είναι πραγματικά σημαντικό αυτό που κάνουμε. Δεν είναι κάτι το θεωρητικό. Επηρεάζει ανθρώπους», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.