ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σεργκέι Σοϊγκού: «Η Μόσχα θα συνεχίσει να αναπτύσσει πυρηνικά όπλα»

«Η πυρηνική ασπίδα ήταν και παραμένει η κύρια διασφάλιση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας του κράτους μας», είπε

Σεργκέι Σοϊγκού: «Η Μόσχα θα συνεχίσει να αναπτύσσει πυρηνικά όπλα»

Η Ρωσία θα συνεχίσει να αναπτύσσει την πυρηνική τριάδα της των βαλλιστικών πυραύλων, των υποβρυχίων και των στρατηγικών βομβαρδιστικών, επειδή αυτά τα όπλα είναι η κύρια διασφάλιση για την κυριαρχία της, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Όπως τόνισε ο Ρώσος ΥΠΑΜ: «Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την πυρηνική τριάδα και να διατηρούμε τη μάχιμη ετοιμότητά της, αφού η πυρηνική ασπίδα ήταν και παραμένει η κύρια διασφάλιση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας του κράτους μας».

«Θα συνεχίσουμε επίσης να αυξάνουμε τις ικανότητες μάχης των αεροδιαστημικών δυνάμεων — τόσο σε όρους εργασίας των μαχητικών και των βομβαρδιστικών σε περιοχές όπου τα σύγχρονα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας είναι σε λειτουργία, όσο και σε όρους βελτίωσης μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων», είπε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας.

Το Κρεμλίνο διόρισε τον στρατηγό Αλεξάντερ Λαπίν αρχηγό του στρατού ξηράς, μετέδωσε το πρακτορείο TASS, παρά τις επικρίσεις που έχει δεχθεί για τις επιδόσεις του στην Ουκρανία.

Ο Λαπίν, πρώην διοικητής της κεντρικής στρατιωτικής περιφέρειας της Ρωσίας, δέχθηκε σφοδρά πυρά από συμμάχους του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν αφού οι ρωσικές δυνάμεις εκδιώχθηκαν από την πόλη Λιμάν στην ανατολική Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.