ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σφοδρή επίθεση Κίνας κατά ΗΠΑ: «Θα έπρεπε ήδη να είχαν οδηγηθεί στο διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»!

«Ελπίζουμε η Ευρώπη να σταματήσει να κρατάει το κεράκι στον διάβολο»!

Σφοδρή επίθεση Κίνας κατά ΗΠΑ: «Θα έπρεπε ήδη να είχαν οδηγηθεί στο διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»!

Μια σφοδρή επίθεση έκανε το Πεκίνο στην Ουάσινγκτον, καθώς υποστήριξε ότι χρησιμοποιεί τις «δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες» για να «καταστρέφει ολοσχερώς κυρίαρχες χώρες»! 

Οι δηλώσεις έγιναν από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Wang Wenbin.

«Ελπίζουμε η Ευρώπη να σταματήσει να κρατάει το κεράκι στον διάβολο», είπε μεταξύ άλλων ο Κινέζος αξιωματούχος, κατηγορώντας την Αμερική για μία σειρά εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, για δολοφονία 300,000 αμάχων, για τον ξεριζωμό 26 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Είπε ότι «οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια και την σταθερότητα της ανθρωπότητας, ότι οι δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες είναι απλώς ένα πρόσχημα για να επιτίθενται και να καταστρέφουν ολοσχερώς κυρίαρχες χώρες, ότι θα έπρεπε να έχουν ήδη οδηγηθεί στο διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Πρόκειται για τις πιο σκληρές δηλώσεις που έχουν γίνει από το Πεκίνο κατά της Ουάσινγκτον εδώ και πάρα πολλά χρόνια (ίσως και να είναι οι σκληρότερες που έχουν γίνει ποτέ) και δείχνουν ότι οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται στο ναδίρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.