ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στις ΗΠΑ την ερχόμενη εβδομάδα ο Β.Ζελένσκι – Θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο

Το Κογκρέσο συζητά ένα νέο πακέτο βοήθειας ύψους 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Κίεβο

Στις ΗΠΑ την ερχόμενη εβδομάδα ο Β.Ζελένσκι – Θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο

Τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζο Μπάιντεν θα συναντήσει στο Λευκό Οίκο, την ερχόμενη Πέμπτη, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Επίσης, ο Ζελένσκι θα επισκεφτεί το αμερικανικό Κογκρέσο, καθώς το τελευταίο συζητά ένα νέο πακέτο βοήθειας ύψους 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Κίεβο, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και αμερικανικά μμε.

Η επίσκεψη του Ζελένσκι στην Ουάσινγκτον θα γίνει με ευκαιρία το ταξίδι του Ουκρανού πρόεδρου στη Νέα Υόρκη, όπου θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Επίσκεψη Ζελένσκι στις ΗΠΑ εν μέσω διαφωνιών στη Βουλή των Αντιπροσώπων για νέα αποστολή βοήθειας στην Ουκρανία

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται επίσης να μεταβεί στο αμερικανικό Κογκρέσο, όπου βουλευτές και γερουσιαστές συζητούν τις τελευταίες εβδομάδες την αποστολή νέας αμερικανικής στρατιωτικής και ανθρωπιστικής βοήθεια στην Ουκρανία. Στη Βουλή των Αντπροσώπων, όπου την πλειοψηφία έχει το ρεπουμπλικανικό κόμμα, Ρεπουμπλικανοί βουλευτές εκφράζουν διαφωνίες για την νέα αποστολή βοήθειας.

Ο Ζελένσκι πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Ουάσινγκτον τον Δεκέμβριο του 2022. Μετά τη συνάντηση με τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, ο Ουκρανός πρόεδρος εκφώνησε ομιλία στο Κογκρέσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγους μήνες αργότερα, ο Μπάιντεν επισκέφθηκε το Κίεβο, σε μια ιστορική επίσκεψη, την πρώτη Αμερικανού προέδρου σε περιοχή που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν ελέγχεται από τις ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.