ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο Κίεβο ο Λόιντ Όστιν – Θα συναντηθεί με Ουκρανούς ηγέτες

Η επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Άμυνας στην Ουκρανία δεν είχε προαναγγελθεί για λόγους ασφαλείας

Στο Κίεβο ο Λόιντ Όστιν – Θα συναντηθεί με Ουκρανούς ηγέτες

Σε ανακοίνωσή του το Πεντάγωνο ανέφερε ότι ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν «ταξίδεψε στην Ουκρανία σήμερα για να συναντηθεί με Ουκρανούς ηγέτες και να ενισχύσει την ακλόνητη υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών στον αγώνα της Ουκρανίας για ελευθερία».

Η επίσκεψη δεν είχε προαναγγελθεί για λόγους ασφαλείας.

«Βρίσκομαι εδώ σήμερα για να μεταφέρω ένα σημαντικό μήνυμα – οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό της Ουκρανίας στον αγώνα τη για ελευθερία απέναντι στην ρωσική επιθετικότητα, τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επικεφαλής των υπουργείων Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ουκρανίας συνεχίζουν να διατηρούν τακτικές επαφές στο πλαίσιο της αντίστασης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στη ρωσική επιθετικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.