ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο νοσοκομείο ξανά ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ – Μεταβίβασε τις εξουσίες του στην υφυπουργό του

Ο Λόιντ 'Οστιν πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αντιμετώπισή καρκίνου του προστάτη

Στο νοσοκομείο ξανά ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ – Μεταβίβασε τις εξουσίες του στην υφυπουργό του

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Λόιντ ‘Οστιν διακομίσθηκε εκ νέου σήμερα σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον για θεραπεία “συμπτωμάτων που υποδηλώνουν ένα πρόβλημα στην ουροδόχο κύστη”, διευκρινίζοντας ότι έχει ενημερωθεί ο Λευκός Οίκος.

Ο ‘Οστιν, στον οποίο διαγνώστηκε καρκίνος του προστάτη και πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αντιμετώπισή του, εισήχθη σε στρατιωτικό νοσοκομείο, στα προάστια της Ουάσινγκτον.

Ο Λόιντ Όστιν μεταβίβασε τις εξουσίες του στην υφυπουργό του Kάθλιν Χιξ χθες Κυριακή, μερικές ώρες μετά την εισαγωγή του σε νοσοκομείο εξαιτίας «επείγοντος προβλήματος στην ουροδόχο κύστη», ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

«Περί τις 16:55 (…) ο υπουργός Όστιν μεταβίβασε τα καθήκοντά του στην υφυπουργό του Κάθλιν Χιξ, η οποία τα ανέλαβε», εξήγησε ο Πατ Ράιντερ σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε, διευκρινίζοντας πως ο Λ.Όστιν εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία και ότι ο Λευκός Οίκος και το Κογκρέσο έχουν ενημερωθεί σχετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.