ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύνοδος Κορυφής – Κ.Μητσοτάκης σε Ο.Σολτς: «Του είπα ότι δεν χωρά πολιτική ίσων αποστάσεων στις τουρκικές προκλήσεις»

Όσα είπε στις δηλώσεις του

Σύνοδος Κορυφής – Κ.Μητσοτάκης σε Ο.Σολτς: «Του είπα ότι δεν χωρά πολιτική ίσων αποστάσεων στις τουρκικές προκλήσεις»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στις τουρκικές απειλές στη συνέντευξη Τύπου μετά την διήμερη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες κατά την οποία αποφασίστηκε το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο… από το τέλος του χρόνο και αυτό θα σταματήσουν την εισαγωγή του κατά 65%.

Ο Κ.Μητσοτάκης προσήλθε κατά τη δεύτερη μέρα της Συνόδου με πρόταση να μπει πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου.

Αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα είπε:

«Τέτοιες προκλήσεις, τέτοιοι λεονταρισμοί δεν μπορούν να γίνουν ανεκτοί ούτε από την Ελλάδα ούτε από την ΕΕ και ζήτησα, εφόσον η Τουρκία επιμείνει στην παράλογη και αδιέξοδη στρατηγική της, το ζήτημα να συζητηθεί ξανά στο στρατηγικό συμβούλιο και να υπάρξει ρητή και ξεκάθαρη καταδίκη της εντελώς περιττής και αχρείαστης τουρκικής προκλητικότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τελευταίο που χρειάζεται η ευαίσθητη περιοχή μας σε καιρούς που δοκιμάζεται η διεθνής ειρήνη και η διεθνής σταθερότητα είναι άλλη μια εστία έντασης, είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε πως η Ελλάδα απαντά με ψυχραιμία ισχύος και με την αυτοπεποίθηση του δικαίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.