ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Τ.Μπάιντεν σε Β.Ζελένσκι: «Προτεραιότητά μας η αντιαεροπορική άμυνα της Ουκρανίας»

Τηλεφωνική συνδιάλεξη με θέμα την αμερικανική στρατιωτική βοήθεια είχαν εχθές, Κυριακή, οι δύο ηγέτες

Τ.Μπάιντεν σε Β.Ζελένσκι: «Προτεραιότητά μας η αντιαεροπορική άμυνα της Ουκρανίας»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε τον ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι ότι η κυβέρνησή του θα δώσει πλέον την έμφαση στην ενίσχυση της ουκρανικής αντιαεροπορικής άμυνας στη στρατιωτικη βοήθεια που συνεχίζει να χορηγεί στο Κίεβο, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξης των δύο αρχηγών κρατών χθες Κυριακή, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, ο κ. Μπάιντεν εξήρε το γεγονός ότι ο κ. Ζελένσκι δηλώνει ανοικτός στη σύναψη «δίκαιης ειρήνης» βασισμένης «σε θεμελιώδεις αρχές του (καταστατικού) Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών», κατά την ίδια πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.