ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θλίψη για Τ.Μπάιντεν: Με την καθοδήγηση φρουρού καταθέτει στεφάνι – Γυρνά να φύγει μόνος του, επιστρέφει και… ξαναφεύγει (βίντεο)

Πολύ επικίνδυνο για την διεθνή ασφάλεια το γεγονός ότι οι ΗΠΑ στερούνται ακμαίας φυσικής ηγεσίας

Θλίψη για Τ.Μπάιντεν: Με την καθοδήγηση φρουρού καταθέτει στεφάνι – Γυρνά να φύγει μόνος του, επιστρέφει και… ξαναφεύγει (βίντεο)

Έντονο σχολιασμό προκάλεσε για ακόμη μία φορά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, καθώς χθες κατά τη διάρκεια τελετής κατάθεσης στεφάνου που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Νεκροταφείο του Άρλινγκτον, με αφορμή την Ημέρα των Βετεράνων, χρειάστηκε βοήθεια από ένα μέλος της τιμητικής φρουράς προκειμένου να τον βοηθήσει.

Μάλιστα, Ρεπουμπλικανοί βουλευτές έκαναν λόγο για «θλιβερό θέαμα» και εμφανή «γνωσιακή εξασθένηση» του προέδρου των ΗΠΑ ενώ ήδη υπάρχουν ερωτηματικά για την παγκόσμια ασφάλεια οταν η φυσική ηγεσία της χώρας βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Το μέλος της τιμητικής φρουράς ύψωσε το χέρι του δείχνοντας προς τη μεριά όπου στεκόταν η Καμάλα Χάρις, λίγα μέτρα μακριά, και ο Μπάιντεν επέστρεψε σιγά σιγά στη θέση του δίπλα στην αντιπρόεδρο αφού φάνηκε σαν να το σκέφτεται προς τα που θα πάει.

Η «εμφανής σύγχυση» του Αμερικανού προέδρου σχολιάστηκε από Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς, σύμφωνα με τη New York Post.

«Ο Θεός να μας λυπηθεί. Έχουμε έναν πρόεδρο που δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται» δήλωσε ο βουλευτής του Νιου Τζέρσι Τζεφ Βαν Ντρου.

«Πάνω πού νόμιζες ότι δεν μπορεί να γίνει χειρότερο, γίνεται», είπε ο βουλευτής Ντάρελ Ίσα από την Καλιφόρνια.

«Είναι θλιβερό να βλέπεις ξανά και ξανά δείγματα της γνωσιακής εξσθένησης του προέδρου Μπάιντεν. Πώς είναι δυνατόν να βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές;» διερωτήθηκε η Ελληνοαμερικανίδα Νικόλ Μαλλιωτάκη που υπηρετεί ως Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ εκπροσωπώντας το Στέιτεν Άιλαντ.

Σε πρόσφατη ομιλία του ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που φιλοδοξεί να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, κορόιδεψε τον Μπάιντεν για το πόσο συχνά εμφανίζεται «αποπροσανατολισμένος» μπροστά σε κάμερες.

«Έχουμε έναν άνδρα στον Λευκό Οίκο που δεν μπορεί να μιλήσει σωστά και δεν θα κατάφερνε να βρει τον δρόμο για να φύγει από αυτή τη σκηνή» είπε ο Τραμπ δείχνοντας με το χέρι του την εξέδρα στην οποία στεκόταν, προκαλώντας τα γέλια των υποστηρικτών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κι αυτός είναι ο άνθρωπος που διαπραγματεύεται με τον Πούτιν και τον πρόεδρο Σι στην Κίνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.