ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τάκερ Κάρλσον για τα κατασχεθέντα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία από τις ΗΠΑ: «Δεν σας γουστάρουμε και σας τα παίρνουμε»

«Τα κλέβουν από τους Ρώσους πολίτες»

Τάκερ Κάρλσον για τα κατασχεθέντα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία από τις ΗΠΑ: «Δεν σας γουστάρουμε και σας τα παίρνουμε»

Ο διασημότερος ίσως δημοσιογράφος του κόσμου, ο Τάκερ Κάρλσον, σχολίασε τον πρόσφατο νόμο, που ψήφισε η κυβέρνηση Μπάιντεν, με βάση τον οποίο οι ΗΠΑ μπορούν να κατασχέσουν τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία και να τα στείλουν ως βοήθεια στην Ουκρανία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «τα κλέβουν από τους Ρώσους πολίτες και βασικά τους λένε “Δεν σας γουστάρουμε και σας τα παίρνουμε”, όλα αυτά τα χρήματα τα στέλνουμε στην Ουκρανία γιατί είναι πιο εύκολο για την ανώτερη τάξη μας να τα κλέψει όταν η κατοχή τους βρίσκονται εκτός συνόρων».

Σημειώνεται ότι η αξία των ρωσικών περιουσιακό στοιχείο κοστολογείται στα 8 δισεκατομμύρια $.

Είναι μία απόφαση η οποία έχει προκαλέσει ένα παγκόσμιο οικονομικό σοκ καθώς επί της ουσίας καταργείται η εμπιστοσύνη με βάση την οποία και υπάρχει το σύγχρονο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Διότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα λειτουργεί λόγω της παραδοχής ότι «αποδεχόμαστε πως είναι πραγματικό και ότι όλοι τηρούν τους κανόνες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.