
Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Jean-Noël Barrot, είχε νωρίτερα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πακιστανό ομόλογό του, Mohammad Ishaq Dar.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του πακιστανικού υπουργείου Εξωτερικών που δημοσιεύθηκε στην πλατφόρμα X, οι δύο πλευρές τόνισαν την ανάγκη να τηρηθεί πλήρως η συμφωνία εκεχειρίας, υπογραμμίζοντας ότι η αποκλιμάκωση της έντασης είναι κρίσιμη για τη σταθερότητα της περιοχής.
Παράλληλα, ο Γάλλος υπουργός αναγνώρισε τον ρόλο του Πακιστάν στη διαμόρφωση της αρχικής συμφωνίας, εκφράζοντας την εκτίμησή του για τις διπλωματικές πρωτοβουλίες που συνεχίζει να αναλαμβάνει η χώρα με στόχο τη διασφάλιση μόνιμης ειρήνης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.