Β.Όρμπαν: «Λέτε ότι το ρωσικό αέριο είναι κακό δεν μας λέτε όμως με τι να το αντικαταστήσουμε»

«Το τελευταίο σχέδιο των Βρυξελλών για την αγορά αερίου από κοινού μου θυμίζει εκείνη τη φορά που είχαμε συμφωνήσει να αγοράσουμε εμβόλια μαζί»

Β.Όρμπαν: «Λέτε ότι το ρωσικό αέριο είναι κακό δεν μας λέτε όμως με τι να το αντικαταστήσουμε»

Κριτική σχετικά με τις αποφάσεις για το φυσικό αέριο κάνει με ανάρτησή του στο Twitter, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας γράφει «μου λένε ότι το ρωσικό αέριο είναι κακό. Μου λένε ότι πρέπει να σταματήσουμε να το αγοράζουμε. Αλλά κανείς δεν μας λέει πώς να αντικαταστήσουμε το ρωσικό αέριο. Όχι σε πέντε χρόνια, αλλά αύριο. Πρέπει να λειτουργήσουμε την οικονομία μας, είναι τόσο απλό».

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός νωρίτερα σε ανάρτησή του είχε γράψει: «Το τελευταίο σχέδιο των Βρυξελλών για την αγορά αερίου από κοινού μου θυμίζει εκείνη τη φορά που είχαμε συμφωνήσει να αγοράσουμε εμβόλια μαζί. Αργό και δαπανηρό. Αναμένω τεράστια συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.