ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Β.Πούτιν για την πέμπτη φάλαγγα της Δύσης: «Οι Ρώσοι θα τους φτύσουν σαν τις μύγες – Ποντάρουν σε προδότες»

«Στόχος τους είναι να καταστρέψουν τη Ρωσία» λέει ο Β.Πούτιν

Β.Πούτιν για την πέμπτη φάλαγγα της Δύσης: «Οι Ρώσοι θα τους φτύσουν σαν τις μύγες – Ποντάρουν σε προδότες»

«Πυρά» κατά της πέμπτης φάλαγγας της Δύσης εξαπέλυσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίοι, όπως είπε, προσπαθούν να διχάσουν τη χώρα και να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο. 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έκανε λόγο για «πέμπτη φάλαγγα» της Δύσης στη Ρωσία με στόχο «να μας διχάσουν» και «να προκαλέσουν εμφύλια διαμάχη». «Μόνος τους στόχος η καταστροφή της Ρωσίας» συμπλήρωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Θέλοντας, μάλιστα, να τονίσει την ενόχλησή του από τη στάση αυτών των «προδοτών» ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε χαρακτηριστικά ότι «οι Ρώσοι θα τους φτύσουν σαν ένα ενοχλητικό μυγάκι που μπήκε στο στόμα τους».

«Φωτογραφίζοντας» ποιους εννοεί ο Πούτιν αναφέρθηκε σε αυτούς που «κερδίζουν τα χρήματά τους εδώ (σ.σ. στη Ρωσία) αλλά ζουν εκεί (σ.σ. στη Δύση)» για τους οποίους είπε ότι θα λειτουργήσουν ως «πέμπτη φάλαγγα για να διχάσουν τη χώρα μας».

«Δεν κρίνω αυτούς που ζουν σε βίλες στη Μαϊάμι ή τη Γαλλική Ριβιέρα ή αυτούς που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς όστρακα ή φουά γκρα ή όσους ζητούν «φυλετικές ελευθερίες». Το πρόβλημα είναι ότι πνευματικά βρίσκονται εκεί και όχι εδώ με τον λαό μας, με τη Ρωσία» είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και συμπλήρωσε:

«Η Δύση θα προσπαθήσει να ποντάρει πάνω στην αποκαλούμενη «πέμπτη φάλαγγα», σε προδότες για να διχάσει την κοινωνία μας, για να προκαλέσει εμφύλια διαμάχη, για να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την καταστροφή της Ρωσίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε, επίσης, ότι η ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία αποτέλεσε πρόσχημα για τη Δύση προκειμένου να επιβάλει κυρώσεις «γιατί δεν θέλουν μια ισχυρή και αυτόνομη Ρωσία» προσθέτοντας ότι η στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί όπως έχει σχεδιαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.