ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Β.Πούτιν: «Κύρια αποστολή είναι να εξαλειφθεί η πιθανότητα βομβαρδισμού σε ρωσικό έδαφος»

Ο Πούτιν μιλούσε σε μια κυβερνητική σύσκεψη για την αποκατάσταση κατεστραμμένων κατοικιών και υποδομών

Β.Πούτιν: «Κύρια αποστολή είναι να εξαλειφθεί η πιθανότητα βομβαρδισμού σε ρωσικό έδαφος»

Σε δηλώσεις του σήμερα Τετάρτη (1/2) ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν τόνισε πως ο στρατός της Ρωσίας πρέπει να σταματήσει τον βομβαρδισμό ρωσικών περιοχών από το ουκρανικό έδαφος.

Ο Πούτιν μιλούσε σε μια κυβερνητική σύσκεψη για την αποκατάσταση κατεστραμμένων κατοικιών και υποδομών σε περιοχές της νοτιοδυτικής Ρωσίας που συνορεύουν με την Ουκρανία.

«Βέβαια, η κύρια αποστολή είναι να εξαλειφθεί η ίδια η πιθανότητα βομβαρδισμού. Όμως αυτή είναι η δουλειά του υπουργείου Άμυνας», δήλωσε ο Πούτιν σύμφωνα με τον ιστότοπο του Κρεμλίνου.

Ο Πούτιν ανέφερε τις ρωσικές περιοχές Μπέλγκοροντ, Μπριάνσκ και Κουρσκ, καθώς και την Κριμαία, την οποία απέσπασε η Ρωσία από την Ουκρανία και την προσάρτησε το 2014, ως περιοχές όπου κατοικίες έχουν υποστεί ζημιές ή καταστραφεί.

«Ο κόσμος αντιμετωπίζει ”πολύ οξέα” προβλήματα και χρειάζονται επιδιορθώσεις και αποζημίωση», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πολλοί άνθρωποι βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση, έχασαν τα σπίτια τους, αναγκάστηκαν να μετακομίσουν σε συγγενείς ή σε προσωρινούς τόπους κατοικίας, αντιμετώπισαν διακοπές στην παροχή νερού, θέρμανσης και ηλεκτρισμού», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.