ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Ζελένσκι: «Είναι προφανές ότι οι Ρώσοι παίζουν με τις ζωές ουκρανών αιχμαλώτων»

Η Μόσχα κατηγόρησε το Κίεβο ότι κατέρριψε σκόπιμα το μεταγωγικό Il-76 στο οποίο επέβαιναν Ουκρανοί οι οποίοι επρόκειτο να απελευθερωθούν

Β.Ζελένσκι: «Είναι προφανές ότι οι Ρώσοι παίζουν με τις ζωές ουκρανών αιχμαλώτων»

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε τη διενέργεια διεθνούς έρευνας για να διαλευκανθούν οι συνθήκες που οδήγησαν στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους που – σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας – παρέσυρε στον θάνατο τους 74 επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένων 65 Oυκρανών αιχμαλώτων πολέμου.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, το οποίο δημοσιοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο Ζελένσκι κατηγόρησε τη Ρωσία ότι παίζει με τις ζωές Ουκρανών αιχμαλώτων πολέμου. «Είναι προφανές ότι οι Ρώσοι παίζουν με τις ζωές Ουκρανών αιχμαλώτων», την αγωνία των αγαπημένων τους προσώπων και τα αισθήματα του λαού μας, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μόσχα κατηγόρησε το Κίεβο ότι κατέρριψε σκόπιμα το μεταγωγικό Il-76, επισημαίνοντας ότι στο αεροσκάφος που συνετρίβη στη ρωσική περιφέρεια Μπέλγκοροντ επέβαιναν Ουκρανοί οι οποίοι επρόκειτο να απελευθερωθούν στο πλαίσιο συμφωνίας για την ανταλλαγή αιχμαλώτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.