ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Ζελένσκι: «Ναι στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία αλλά με άλλο πρόεδρο»

Η δήλωση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Β.Ζελένσκι: «Ναι στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία αλλά με άλλο πρόεδρο»

Συμφωνία για ίσους και δίκαιους όρους με την Ρωσία είναι έτοιμος να συζητήσει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όχι όμως με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Στη δήλωσή του μετά το τέλος της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Άμυνας και αφού είχε κατατεθεί επίσημο αίτημα ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, ο Ζελένκσι ανέφερε: «Έχουμε τη λύση.

Ο πρώτος είναι μόνο ο τρόπος ενίσχυσης της Ουκρανίας και εκδίωξης των κατακτητών από όλη την επικράτεια μας επιστρέφει η ειρήνη. Θα περάσουμε από εδώ.

Δεύτερον, η Ουκρανία ήταν και παραμένει ηγέτης στις διαπραγματεύσεις. Είναι το κράτος μας που πάντα προσέφερε στη Ρωσία να συμφωνήσει στη συνύπαρξη σε ίσους, δίκαιους και άξιους όρους. Προφανώς, με αυτόν τον Ρώσο πρόεδρο είναι αδύνατον. Δεν ξέρει τι είναι αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Είμαστε λοιπόν έτοιμοι για διάλογο με τη Ρωσία, αλλά ήδη με άλλον Πρόεδρο της Ρωσίας» και κατέληξε: «Και τρίτον – πρέπει να καταγράψουμε νομικά όλα αυτά που έχουμε ήδη πετύχει στην πραγματικότητα. Στην Ουκρανία αποφασίζεται η τύχη της δημοκρατίας στην αναμέτρηση με την τυραννία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ZELENSKI10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.