ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Β.Ζελένσκι: «Οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν ρωσικό στρατιωτικό αεροδρόμιο στη χερσόνησο της Κριμαίας»

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Ουκρανού προέδρου

Β.Ζελένσκι: «Οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν ρωσικό στρατιωτικό αεροδρόμιο στη χερσόνησο της Κριμαίας»

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν ρωσικό στρατιωτικό αεροδρόμιο στη χερσόνησο της Κριμαίας σύμφωνα με ανακοίνωση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος συνεχάρη τον στρατηγό Σίρσκι για την επιχείρηση.

«Σήμερα, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις κατάφεραν ένα πλήγμα ακριβείας εναντίον των κατακτητών στο Τζανκόι, σε ένα αεροδρόμιο», είπε ο Ζελένσκι σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που δόθηκε απόψε στη δημοσιότητα. «Σας ευχαριστώ, πολεμιστές. Σας ευχαριστώ για την ακρίβειά σας. Ευχαριστώ τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων (Ολεξάντρ) Σίρσκι για την οργάνωση αυτής της επιχείρησης», συμπλήρωσε.

Ο ουκρανός πρόεδρος εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του προς όλους τους στρατιώτες που συμμετέχουν σε «ειδικές επιχειρήσεις» για την καταστροφή στρατιωτικών υποδομών του εχθρού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περιοχή Τζανκόι βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Κριμαίας, της ουκρανικής χερσονήσου που προσάρτησε η Ρωσία το 2014. Σύμφωνα με ουκρανούς αξιωματούχους, η ευρύτερη περιοχή έχει μετατραπεί στη μεγαλύτερη στρατιωτική βάση της Ρωσίας στη χερσόνησο της Κριμαίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.