ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Βίντεο: Όλοι χορεύουν στον Λευκό Οίκο και ο Τζο Μπάιντεν κοιτάζει αποσβολωμένος το «υπερπέραν»

Νέο νοητικό κενό του Αμερικανού προέδρου...

Βίντεο: Όλοι χορεύουν στον Λευκό Οίκο και ο Τζο Μπάιντεν κοιτάζει αποσβολωμένος το «υπερπέραν»

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media από εκδήλωση στον Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της Juneteenth που είναι εθνική εορτή, δείχνει για ακόμα μία φορά ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που αφορούν την πνευματική και νοητική υγεία Αμερικανού πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ενώ όσοι βρίσκονται δίπλα από τον Μπάιντεν, ανάμεσά τους και η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, κινούνται και χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής, ο Αμερικανός πρόεδρος παραμένει «παγωμένος» σαν να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του και κοιτάζει αποσβολωμένος το… υπερπέραν!

Την παρατεταμένη ακινησία του Μπάιντεν φαίνεται να αντιλήφθηκε πρώτος ο αδερφός του Τζορτζ Φλόιντ (ο άνδρας όποιος είχε πεθάνει στα χέρια αστυνομικών με αποτέλεσμα να προκληθούν ταραχές σε όλες τις ΗΠΑ), Φιλονίζ, ο οποίος ακούμπησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τον «ξύπνησε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού του μίλησε για λίγα δευτερόλεπτα, ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε αρχικά πιάνοντας το σαγόνι του και στη συνέχεια ανταλλάσσοντας μπουνιά με τον αδερφό του Τζορτζ Φλόιντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.