ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για το Κλίμα – Άφησε αιχμές κατά του Ρ.Σούνακ

Ο Ζακ Γκόλντσμιθ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ για αδιαφορία στα θέματα που αφορούν το περιβάλλον

Βρετανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για το Κλίμα – Άφησε αιχμές κατά του Ρ.Σούνακ

Παραιτήθηκε σήμερα από την κυβέρνηση ο υπουργός Επικρατείας της Βρετανίας που είναι αρμόδιος για το Κλίμα και το Περιβάλλον Ζακ Γκόλντσμιθ, επικρίνοντας τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ για αδιαφορία στα θέματα που αφορούν το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το πρόβλημα δεν είναι ότι η κυβέρνηση είναι εχθρική προς το περιβάλλον, αλλά ότι εσείς, ο πρωθυπουργός μας, είσαστε απλώς αδιάφορος»

Στην επιστολή παραίτησής του που αναρτήθηκε στο Twitter αναφέρει ότι η Βρετανία έχει “ορατά αποχωρήσει από την παγκόσμια σκηνή και αποσύρει τον ηγετικό μας (των Βρετανών) ρόλο στο κλίμα και τη φύση”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό αντανακλά έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα από τους συμβούλους της κυβέρνησης για το κλίμα, οι οποίοι δήλωσαν ότι η Βρετανία έχασε τη θέση της ως παγκόσμιας ηγετικής δύναμης στην κλιματική δράση και δεν κάνει αρκετά για να εκπληρώσει τον στόχο της για μηδενικές εκπομπές άνθρακα στα μέσα του αιώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.