ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βρετανικό ΥΠΑΜ: «Δεν υπάρχει οριστική απόδειξη πως ο Γ.Πριγκόζιν είναι νεκρός αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό»

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι «ο θάνατος του Πριγκόζιν θα είχε βαθιά αποσταθεροποιητική επίδραση στην ομάδα της Wagner»

Βρετανικό ΥΠΑΜ: «Δεν υπάρχει οριστική απόδειξη πως ο Γ.Πριγκόζιν είναι νεκρός αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό»

Το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας ανέφερε την Παρασκευή ότι δεν υπάρχει «οριστική απόδειξη» πως ο Γεβγκένι Πριγκόζιν είναι νεκρός, αλλά είναι «εξαιρετικά πιθανό» να έχει συμβεί.

Στην καθημερινή του ενημέρωση, το βρετανικό υπουργείο σημείωσε επίσης ότι ο θάνατός του θα είχε «βαθιά αποσταθεροποιητική επίδραση» στην ομάδα της Wagner.

Αρχικά αναφέρεται: «Ακριβώς δύο μήνες μετά την ανταρσία της Wagner, ένα επιχειρηματικό αεροσκάφος Embraer που συνδέεται με την οργάνωση αυτή, συνετρίβη κοντά στο Τβερ, μεταξύ Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης. Οι ρωσικές αρχές υποστηρίζουν ότι 10 άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος έχασαν τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν».

Το βρετανικό υπουργείο προσθέτει: «Δεν υπάρχουν ακόμη οριστικές αποδείξεις ότι ο Πριγκόζιν επέβαινε στο αεροσκάφος και είναι γνωστό ότι εφαρμόζει εξαιρετικά μέτρα ασφαλείας. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να είναι όντως νεκρός. Ο θάνατος του Πριγκόζιν θα είχε σχεδόν σίγουρα βαθιά αποσταθεροποιητικές επιπτώσεις στον όμιλο Wagner».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος στην ενημέρωση συμπληρώνεται: «Τα προσωπικά του χαρακτηριστικά της υπερδραστηριότητας, του εξαιρετικού θράσους, της επιδίωξης αποτελεσμάτων και της ακραίας κτηνωδίας διαπέρασαν τη Wagner και είναι απίθανο να εφαρμοστούν από οποιονδήποτε διάδοχο. Το κενό ηγεσίας στη Wagner θα επιδεινωθεί από τις αναφορές ότι ο ιδρυτής και διοικητής πεδίου Ντμίτρι Ουτκιν και ο επικεφαλής διοικητικής μέριμνας Βαλέρι Τσεκάλοφ πέθαναν επίσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.