ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ψεύδη Β.Ζελένσκι: «Μόνο 31.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί» – Τουλάχιστον δεκαπλάσιοι χάθηκαν στην πραγματικότητα

Δεν τον πιστεύει κανείς πλέον

Ψεύδη Β.Ζελένσκι: «Μόνο 31.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί» – Τουλάχιστον δεκαπλάσιοι χάθηκαν στην πραγματικότητα

Κατά τη διάρκεια του πολέμου της Ουκρανίας με τη Ρωσία ο πρόεδρος της Ουρανίας Β.Ζελέσνκι υποστήριξε ότι έχουν σκοτωθεί 31.000 Ουκρανοί στρατιώτες  αριθμός όμως πολύ μικρός σε σχέση με τις εκτιμήσεις δυτικών πηγών.

«Όχι 300.000 ή 150.000 ή ό,τι άλλο λέει ο Πούτιν και ο κύκλος των ψευτών του. Κάθε μία από αυτές τις απώλειες είναι όμως μια μεγάλη απώλεια για εμάς», είπε.

Ο αριθμός που έδωσε ο Ζελένσκι είναι πάντως πολύ μικρός σε σχέση με τις εκτιμήσεις δυτικών πηγών. Αμερικανοί αξιωματούχοι ανέφεραν τον Αύγουστο, για παράδειγμα, ότι σκοτώθηκαν περίπου 70.000 στρατιώτες και έως και 120.000.

Οι μάχες στην Αβντίιβκα είναι πολύ πιθανόν να ανέβασαν και άλλο τον αριθμό των απωλειών.

Οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι έχουν χαθεί περίπου 400.000-500.000 Ουκρανοί.

Η αλήθεια, ως συνήθως είναι κάπου στην μέση…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ουσία είναι ότι οι Ρώσοι έχουν εφεδρείες, ενώ οι Ουκρανοί έχουν πλέον μόνο νεκρούς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.