ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Χάος» στη Βουλή της Σενεγάλης: Άγριος καβγάς βουλευτών με χαστούκια και καρεκλιές (βίντεο)

Ο καβγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον προϋπολογισμό

«Χάος» στη Βουλή της Σενεγάλης: Άγριος καβγάς βουλευτών με χαστούκια και καρεκλιές (βίντεο)

Άγριος καβγάς ξέσπασε την Πέμπτη στη Βουλή της Σενεγάλης με πρωταγωνιστή έναν άνδρα βουλευτή ο οποίος χαστούκισε μια γυναίκα συνάδελφό του με τη συνεδρίαση και το επεισόδιο να μεταδίδεται από την τηλεόραση.

Στη συνέχεια η γυναίκα που δέχθηκε το χτύπημα δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο, πήρε μια καρέκλα και την πέταξε με στόχο τον άνδρα συνάδελφό της που ξεκίνησε το επεισόδιο.

Ο καβγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον προϋπολογισμό με τον βουλευτή της αντιπολίτευσης Μασάτα Σαμπ να κατεβαίνει από το βήμα και να χτυπάει την βουλευτή Άμι Ντιαγέ Γκνίμπι από τον κυβερνώντα συνασπισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ήταν αναμενόμενο η συνεδρίαση διακόπηκε καθώς μετά τον πρώτο διαξιφισμό ακολούθησαν και άλλες γροθιές, βρισιές και εκατέρωθεν κατηγορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.